Het goedkeuringsproces voor betalingen

Voor het betalen van inkomende facturen (aankoopfacturen) kan u naast de Betaalmodule, die zorgt voor het initiëren van de betaling, ook gebruik maken van een goedkeuringsproces. In dit item leest u hoe u het ‘goedkeuringsproces voor betalingen’ kan activeren en configureren voor uw onderneming en hoe u vervolgens betalingen aan de hand van het goedkeuringsproces kan klaarzetten voor uitvoering.

“Het goedkeuringsproces voor betalingen” verder lezen

Nieuwe “Help”-status in de Werklijst

In bepaalde gevallen kan het interessant zijn om tijdens de validatie van facturen in de Werklijst aan te geven dat er extra hulp nodig is voor de verwerking van dit document.

Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer de persoon die de validatie doet niet helemaal zeker is over de juiste boek-wijze, en toch graag deze boeking helemaal correct afwerkt alvorens de boeking naar de boekhoudsoftware te sturen.

Om deze situatie te kunnen opvangen, is er een nieuwe actie en een nieuwe status voorzien. In dit artikel leggen we uit hoe deze functionaliteit kan geactiveerd en gebruikt worden. “Nieuwe “Help”-status in de Werklijst” verder lezen

Hoe toon je alleen ‘gevalideerde’ kerncijfers op het Dashboard?

Voor bepaalde dossiers is het niet opportuun om de kerncijfers, die bovenaan de Home-pagina van het klantenportaal getoond worden (Dashboard), in ‘realtime‘ te tonen.

Realtime betekent immers dat er automatisch een herberekening van de kerncijfers gebeurt bij iedere boeking of verwerking van documenten voor het betreffende dossier.

“Hoe toon je alleen ‘gevalideerde’ kerncijfers op het Dashboard?” verder lezen