ClearFacts brengt haar innovatieve toepassing op de markt

Zou het niet geweldig zijn mocht een KMO een continu zicht hebben op openstaande facturen, lopende kosten en andere financiële indicatoren? Hoeveel nakende faillissementen zouden zo tijdig kunnen vermeden worden?

Rond deze uitdaging sloegen de oprichters van ClearFacts de handen in elkaar. Ze bouwden een online platform waardoor KMO’s continu documenten kunnen doorgeven aan hun accountant of boekhouder. In ruil krijgen KMO’s een digitaal archief en kunnen ze op ieder moment hun actuele financiële situatie bekijken. Bovendien worden alle documenten opgeslagen in the cloud en blijven dus permanent bereikbaar voor de KMO en zijn boekhouder. Het pakket kreeg de naam ClearFacts en wordt binnenkort gelanceerd. De Bvba die rond ClearFacts gebouwd werd opereert vanuit Hoevenen.

Lees meer: ClearFacts maakt boekhouding overzichtelijk

Geef een reactie