Daar is onze vernieuwde mobiele applicatie

We zijn trots jullie de nieuwe versie van onze mobiele applicatie te mogen aankondigen. Zeer binnenkort zal deze kunnen gedownload worden in de app stores van Apple en Google.

Naast een heleboel technische verbeteringen en voorbereidingen voor toekomstige ontwikkelingen, zijn volgende uitbreidingen beschikbaar in de oktober 2019 versie:

Dashboard

De klant zal in de app, net zoals in zijn portaal, een grafische weergave kunnen terugvinden van de omzet, kosten en het resultaat van zijn onderneming. Klik hiervoor op ‘Meer info weergeven’ onder de kerncijfers:

Naast de kerncijfers van het huidige boekjaar zal hij ook de mogelijkheid hebben om de beschikbare cijfers van de vorige boekjaren op te roepen, net zoals in zijn portaal.

Beveiliging

We hebben gewerkt aan een verbeterde security: gebruikers zullen voortaan niet meer inloggen met hun gebruikersnaam en paswoord maar zullen inloggen met een eigen gekozen pincode of biometrisch (vingerafdruk of gezichtsherkenning).

Automatische randherkenning

Bij het inscannen van een bonnetje of factuur, worden de randen van het document vanaf nu herkend indien er voldoende contrast is met de achtergrond (autocrop-functie). De klant moet dus niet langer zelf de randen en hoeken van het document aanduiden

TIP: Zorg steeds voor een donkere achtergrond bij het nemen van de foto zodat het contrast maximaal is met het (witte) document.

Archief

Het documenten archief was al beschikbaar en doorzoekbaar in de mobiele app. In de nieuwe versie werd een nieuwe zoekfilter toegevoegd. Je kan vanaf nu ook zoeken en filteren op basis van de labels of tags die toegevoegd werden aan de documenten.

Vanuit het documenten archief kunnen documenten (PDF’s) eenvoudig met iemand gedeeld worden via een ‘Share’-knop. Het delen van het document kan via verschillende kanalen beschikbaar op je smartphone: email, WhatsApp, Dropbox, Teams, OneDrive, …