Geef je dossierbeheerder een seintje wanneer alle documenten mbt een BTW-aangifte werden ingevoerd

Op het einde van een BTW-periode wil je dossierbeheerder steevast weten wanneer alle documenten mbt de lopende BTW-periode werden ingevoerd en/of doorgestuurd.

Je dossierbeheerder kan dan immers starten met het opmaken van de BTW-aangifte.

Wanneer de boekhoudkundige stukken fysisch worden binnengebracht in het kantoor, is dit moment van overdracht zeer expliciet. Bij een digitale overdracht van de stukken ligt dit moment minder duidelijk vast.

Om je dossierbeheerder toch een duidelijk signaal te geven wanneer alle documenten werden ingevoerd, klik je op Berichten en vervolgens op de groene knop rechts bovenaan BTW-aangifte OK.Berichten-knopBTW-AangifteWanneer het bericht werd verstuurd krijg je bovenaan het scherm de bevestiging ‘Uw bericht werd verzonden.’:Uw bericht werd verzonden ...

Geef een reactie