Ook AC|S geeft online toegang tot de cijfers van de onderneming

logo_acs

AC|S breidt haar dienstverlening uit met een digitaal platform waar de klant kan inloggen op een dashboard en zijn boekhouding overal online kan opvolgen, openstaande posten en dagboeken raadplegen, rapporten trekken, kerncijfers opvragen.

Doordat alle mogelijke informatie en administratie, van aankoopbonnen tot facturen en restaurantbonnetjes digitaal aangeleverd en verwerkt kunnen worden, is de informatie sneller beschikbaar voor de boekhouding en moet de klant niet langer wachten op de kwartaalaangifte tot alles is verwerkt. Hij kan zelf zijn administratie uploaden en annoteren of hij kan dat aan ons over laten. Zelfs als je niet vertrouwd bent met grootboekrekeningen of andere boekhoudkundige termen is het systeem heel gebruiksvriendelijk.

Lees meer: Cijfers beschikbaar voor kmo’s en zelfstandigen

AC|C werkt met de boekhoudsoftware WinBooks.

Geef een reactie