Hoe verwijs ik naar een (onbetaalde) verkoopfactuur in een e-mail?

Soms kan het nuttig zijn om in een e-mail bericht te verwijzen naar een bepaalde verkoopfactuur.

Dit kan je makkelijk doen via de actie <E-mail factuur>, beschikbaar voor de facturen opgenomen in het Archief ‘Verkoopfacturen’.

Bij deze actie wordt een nieuw e-mail bericht aangemaakt met daarin een hyperlink naar de betreffende factuur. Een dergelijke e-mail kan als basis dienen voor (onder andere) het uitsturen van een (eerste) herinnering of rappel bij niet-betaling van de verkoopfactuur op vervaldag.

E-mail Verkoopfactuur

Belangrijk: De beveiligde link naar de factuur in het e-mailbericht blijft slechts 30 dagen actief.

Later zal de functionaliteit om herinneringen uit te sturen verder uitgebreid worden. Het zal mogelijk worden om meerdere (onbetaalde) verkoopfacturen te selecteren en de tekst van de e-mail als template te personaliseren.

Geef een reactie