Fisc@dvies overtuigt Leuvense ondernemers van haar digitaal loket

fiscadvies_logo

Tijdens een chapter-bijeenkomst van het ondernemersnetwerk BNI-Vlaanderen schetste Carla Van Corenland een goed beeld van de vernieuwde (digitale) samenwerking tussen het boekhoudkantoor Fisc@advies en haar klanten … “en daar kwamen ontzettend positieve reacties uit voort”.

Via het Digitaal loket worden alle boekhoudkundige stukken van de klanten gedigitaliseerd, doorgestuurd en opgenomen in de boekhoudsoftware van Fisc@dvies. Elke klantondernemer beschikt bovendien over een permanente online terugkoppeling van zijn boekhouding. Dit verschaft in real time inzicht in de bedrijfsprestaties.

Dankzij de vernieuwde technologie van CleartFacts kunnen we de vrijgekomen tijd benutten om te onderzoeken hoe we de financiële conditie van ons cliënteel nog gezonder kunnen maken.

Foto BNI Fiscadvies - ClearFacts (003)

Fisc@advies werkt met de boekhoudsoftware Wings.

Wings organiseert op 26 april 2016 een Klantendag voor zijn gebruikers. Ook ClearFacts neemt deel en geeft er een voorstelling van haar toepassing. Hierbij zal vooral de complementariteit met de boekhoudsoftware worden toegelicht. De klantendag gaat door in San Marco Village te Schelle vanaf 13u30.

Geef een reactie