ClearFacts ontwikkelt unieke bi-directionele connectoren

LogoClearfacts_v2013_Small_Landscape

ClearFacts is geen boekhoudpakket. ClearFacts is complementair aan de boekhoudsoftware die draait binnen een accountant of boekhoudkantoor. De toepassing ondersteunt de administratieve taken in voor- en na-bereiding tot het boekhouden.

Via ClearFacts wordt de volledige stroom van facturen gedigitaliseerd en zonder tussenstappen klaarzet in de boekhoudsoftware. Er hoeven dus geen manuele interventies meer te gebeuren nadat de facturen werden doorgestuurd (geen uploads, downloads, folder-handelingen, …). De facturen komen als ‘boekingsvoorstel’ terecht in de boekhouding, samen met de digitale pdf-versie van de factuur. De ingelezen boekingsvoorstellen worden door de kantoormedewerkers in de boekhoudsoftware gevalideerd en/of gecontroleerd.

Dankzij deze unieke werkwijze kunnen 30 tot 50% meer boekingen worden afgewerkt.

WINBOOKS transaction and document - Limited

Geef een reactie