Wings vervolmaakt de integratie met ClearFacts

logo_wings

Voor kantoren die met de boekhoudsoftware van Wings werken is er goed nieuws. Binnen de toepassing werden een aantal specifieke functies ingebouwd die de integratie met ClearFacts verder verfijnen en de efficiëntie verhogen.

Alle boekingsvoorstellen die via ClearFacts ingevoerd worden in Wings krijgen standaard de status ‘To be checked’ of ‘Te controleren’ mee. Het zijn boekingen die door de kantoormedewerker te valideren en mogelijks te corrigeren zijn.

Na validatie kunnen de voorstellen met één klik goedgekeurd worden en zo opgeslagen als volwaardige boekingen. Binnen de betreffende dagboeken kan een filter aangeklikt worden om zo enkel de ingevoerde ClearFacts-boekingsvoorstellen te selecteren als werklijst.

Het verhogen van de productiviteit en de efficiëntie van uw kantoor is de inzet.

Capture_Screen_Wings_Limited

 

Geef een reactie